Over ons

Over ons

Wij hebben een grote passie voor reizen, net als jij!

Bij CCcamperscaravans, geleid door eigenaar Jilani, draait alles om het verrijken van jouw reisavonturen met ongeëvenaard comfort en functionaliteit. We begrijpen de essentie van camper- en caravanreizen en streven ernaar om jouw ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Onze passie voor reizen komt tot uiting in elk aspect van onze dienstverlening. We zijn toegewijd aan het begrijpen van jouw behoeften, van het reizen met een gezin van vijf naar het zuiden van Frankrijk tot avontuurlijke weekenden van een vader en zoon. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op het bieden van oplossingen die naadloos aansluiten op jouw reiswensen.

Met een focus op innovatie en expertise in camper- en caravanoptimalisaties, bieden we een scala aan diensten, van zonnepanelen tot achteruitkijkcamera’s en luifels. Elk detail wordt met zorg behandeld, zodat jouw reis niet alleen comfortabeler wordt, maar ook veiliger en meer aangepast aan jouw behoeften.

Bij CCcamperscaravans geloven we dat jouw reiservaringen onvergetelijk moeten zijn. Ons team bestaat uit mensen met een hart voor reizen. Wij zorgen ervoor dat jouw volgende reiservaring onvergetelijk word en op maat is gemaakt voor jouw comfort en genot.

Waarom wij de geschikte partner zijn

Onze perfecte mix van ervaring, expertise en toewijding, zorgt ervoor dat we de perfecte partner zijn voor jou en al jouw campingbehoeftes. Met meer dan 8 jaar in de branche zijn we de vertrouwde partner voor camper- en caravanoptimalisaties. We bieden niet alleen nauwkeurige installaties en herstellingen, maar ook een breed scala aan accessoires voor een comfortabele reis. Onze installatie gebeuren op onze werkplaats in Vorselaar, maar we zijn actief in heel België. 

Maak kennis met de eigenaar

Welkom bij CCcamperscaravans! Ik ben Jilani, een 30-jarige reisenthousiast die de passie voor camper- en caravanavonturen met zich meedraagt. Mijn liefde voor reizen werd al op jonge leeftijd aangewakkerd toen ik graag met mijn vader op avontuur ging in onze eigen camper. Die kostbare momenten vormden de kern van mijn liefde voor reizen en hebben me geïnspireerd om bij CCcamperscaravans een wereld te creëren waar reiscomfort en plezier hand in hand gaan.

Met meer dan 8 jaar ervaring in deze branche, streef ik ernaar om reizen te transformeren in onvergetelijke ervaringen. Als eigenaar van CCcamperscaravans koester ik de waarde van persoonlijke reisavonturen en begrijp ik de betekenis van een reis die perfect past bij jouw behoeften.

Bij CCcamperscaravans gaan we verder dan enkel diensten leveren; we streven ernaar om jouw reisverhalen te transformeren in gedenkwaardige avonturen, geïnspireerd door mijn eigen liefde voor reizen. Welkom bij een reiservaring op maat, waar comfort, avontuur en vreugde samenkomen! Stuur gerust een berichtje of vraag meteen een offerte aan.

Ontvang een offerte binnen 48 uur