Camper upgraden

Campers renoveren

Haal meer uit jouw avontuur op wielen

Bij CCcamperscaravans hebben we een passie voor het transformeren van gewone campers tot op maat gemaakte reisgenoten. We weten dat jouw camper meer is dan een voertuig; het is jouw thuis weg van huis, jouw ticket naar avontuur.

Interieur-Upgrades - Comfort en functionaliteit

CCcamperscaravans zorgt voor op maat gemaakte interieur renovaties, ontworpen om jouw reiservaring naar nieuwe hoogten te tillen. Bij ons draait alles om functionaliteit en comfort voor jou en jouw gezin tijdens al jullie reizen. Van slim ontworpen flexibele ruimtes die zich aanpassen aan jouw behoeften tot kindvriendelijke voorzieningen die een veilige en speelse omgeving bieden, elk aspect van onze renovaties is doordrenkt met jouw levensstijl in gedachten.

Onze aandacht voor detail strekt zich uit tot geoptimaliseerde slaapruimtes, omdat we begrijpen dat een goede nachtrust cruciaal is voor jouw welzijn tijdens reisavonturen. We hebben innovatieve oplossingen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat elke rustperiode verfrissend en herstellend is. Zo geniet je niet alleen van de opwinding van jouw reizen, maar ook van de ontspanning en verjonging die gepaard gaan met een uitgeruste nacht.

Onze renovaties zijn niet slechts een transformatie van ruimtes, maar een weerspiegeling van jouw reisverlangens. Kom binnen in een wereld waar functionaliteit en esthetiek samenkomen om jou een unieke en verfijnde reiservaring te bieden, elk moment, waar je ook gaat.

Technologische upgrades - pimp your ride

Ontdek onze technologische upgrades voor een aangename en gemakkelijke reis: geavanceerde audiovisuele systemen bieden entertainment voor lange ritten. Verbeterde connectiviteit zorgt voor gemakkelijke communicatie tijdens de rit, waardoor jouw reis nog aangenamer wordt.

Exterieur-Upgrades - praktisch en mooi

Ontdek onze buiten upgrades die de reiservaring naar een volgend niveau brengen. Luifels en uitbreidingen vergroten de leefruimte naast de camper, terwijl verbeterde verlichting en beveiligingssystemen zorgen voor meer comfort en gemoedsrust, waardoor jouw buitenavonturen veilig en aangenaam zijn.

Onze aanpak

Zo gaan we te werk

Jouw camper upgrade in no time dankzij onze experts. Zo doen we het.

Bezorg ons de nodige info over je camper

Geef de nodige info over jouw camper en verwachtingen via onze site

Ontvang een vrijblijvende offerte

Op basis van de info, maken wij een op maat gemaakte offerte die u kan goedkeuren als alles naar wens is.

Wij gaan aan de slag met uw camper

Ons team werkt nauwkeurig aan uw camper/caravan en voert de nodige werken uit

Geniet van uw vakantie

Ga zonder zorgen op reis en geniet van uw geüpgraded camper

Start vandaag met het renoveren van je camper. Vraag een offerte aan!

Wil je jouw camper optimaliseren voor geweldige familiemomenten en weekenduitstapjes? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte. Wij helpen jou graag bij het creëren van de perfecte reisgezel voor jou en/of je gezin.

FAQ

Vragen die we vaak krijgen

Voor eventuele vragen, aarzel niet om ons te contacteren. We moedigen je ook aan om onze lijst met veelgestelde vragen te raadplegen, wellicht vind je daar al een antwoord op je vraag voordat je ons benadert.

Upgrades kunnen variëren, maar populaire opties zijn meestal interieurverbeteringen zoals keukenrenovaties, slaapcomfort-upgrades, technologische toevoegingen zoals zonnepanelen, en externe aanpassingen zoals luifels en verlichting.

De duur varieert afhankelijk van de soort upgrade die je verwacht.  Eenvoudige aanpassingen kunnen enkele dagen tot een week duren, terwijl uitgebreidere renovaties en upgrades enkele weken in beslag kunnen nemen. Stuur ons zeker een berichtje met nodige info, dan bezorgen wij jou zo snel mogelijk een schatting qua tijd.

Ja, zeker! Bij de meeste CCcamperscaravans kan je jouw ideeën delen en met ons team samenwerken om een op maat gemaakt plan te creëren dat aansluit bij jouw visie en behoeften.

Absoluut, doorgaans verhogen goed uitgevoerde upgrades net als bij een woning, de waarde van je camper. Ze kunnen niet alleen het comfort verbeteren, maar ook de verkoopwaarde verhogen als je ooit besluit je camper te verkopen.

Het verkrijgen van een offerte is meestal eenvoudig. Dankzij onze handige online offertetool, geef je ons de nodige gegevens om een correcte berekening te maken van het kostenplaatje. Ons team zal contact met je opnemen met een gepersonaliseerde offerte.

Ontvang een offerte binnen 48 uur